Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος - εκδήλωση

Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος οργανώσαμε ένα πάρτι που κάναμε πρώτα απ' όλα για να διασκεδάσουμε και να έρθουμε σε επαφή με νέο κόσμο, για την οικονομική ενίσχυση του χώρου "Πνεύμα της Εποχής" αλλά και να ανοίξουμε έναν νέο κύκλο εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων που ξεκινάμε για το καλοκαίρι με ένα μουσικό event κάτω από τον ξάστερο ουρανό με το φεγγάρι και δίπλα από τη λίμνη.

Διάφοροι djs που συμμετείχαν αφιλόκερδος στην εκδήλωση, παίξανε πολλά είδη μουσικής όπως Rock, Regge, Rap, Psycedelik και άλλα. Η βραδιά κύλησε πολύ όμορφα με ατέλειωτο ποτό και συζητήσεις για τα πάντα. Ραντεβού τώρα στο ίδιο παρκάκι σε 2 μήνες περίπου, για την προβολή των Zeitgeist. Η προσέλευση του κόσμου μας άφησε άφωνους. Πάνω από 2000 άτομα πέρασαν από το πάρτι κατα την διάρκεια, ενώ ως τις 3:00 τα ξημερώματα στο χώρο ήταν μόνιμα γύρο στα 500 άτομα.

Ο απολογισμός της οικονομικής ενίσχυσης έχει ως εξής: Συγκεντρώσαμε από ποτά 1210 ευρώ με τα οποία τα 770 πήγανε στην κάβα, 30 για ένα απο τα cd player που νοικιάσαμε (ο υπόλοιπος ήχος ήταν δικος μας) και 20 ευρώ για πάγο (χαρακτηριστικό είναι πως ο πάγος μας τελείωσε πολύ νωρίς γιατί δε περιμέναμε τόσο κόσμο, οπότε κάποια μέλη πήγανε πάνω από τέσσερις φορές στα γύρο μπαρ και μας έδιναν πάγο δωρεάν) και μας έμειναν 390. Με αυτά που έμειναν πληρώσαμε το ηλεκτρικό ρεύμα για τον χώρο (150 ευρώ (δύο μήνες και προκαταβολή), το internet (70 ευρώ (4 μήνες) και έμειναν 170 ευρώ για τα υπόλοιπα έξοδα (κοινόχρηστα, νερό κτλ.).
(κόστος μπύρας στο πάρτυ: 1ε και ποτού: 2ε)





2 σχόλια:

  1. Να είστε καλά!

    Προχωρούμε συντονισμένοι στην πρόοδο και την διάδοση των εκπληκτικών ιδεών του κινήματος.

    Φώτης Γροντας,

    The Zeitgeist Movement Thessaloniki

    ΑπάντησηΔιαγραφή